trešdiena, 2017. gada 22. marts

Kāpēcīšu pavasara spēle

Publicēts:
http://www.kraslavasvestis.lv/zinas/article/3/kapecisu-pavasara-spele.html



Kāpēcīšu klubiņa" ideju piedāvāja Irina Buko. Jau gandrīz gadu notiek kluba sēdes, bet, lai varētu savākt pēc iespējas lielāku dalībnieku skaitu, pasākumi tiek organizēti arī brīvlaikā. Šoreiz ar savu klātbūtni mūs iepriecināja ciemiņi - Lija Ignatjeva no Krāslavas un Jānis Locs no Daugavpils.

Klubā ir pastāvīgie dalībnieki, bet mēs vienmēr esam priecīgi par jauniņiem, šoreiz pirmo reizi spēlē piedalījās Valērija Joņina.

Ir pienācis pavasaris, tāpēc mums gribējās kaut ko priecīgu un jautru. Pirmkārt, kluba dalībnieki uztaisīja galvas masāžu, lai „akumulētu” domas pirms spēles. Pēc tam visi uzlika galvā jautras cepurītes, un spēle varēja sākties. Visi kā vienmēr ļoti centās, pārdzīvoja, priecājās. Spēles gaitu uzmanīgi vēroja mūsu cienījamā žūrija – Marina Ignatjeva un Inga Babiško.

Šajā spēlē uzvarēja kapteiņa Indra Ivanova komanda – Ksenija Buko, Lija Ignatjeva, Lolita Buko, Ričards Buko un Artjoms Ļuļs.

Saskaņā ar punktiem individuālajā vērtējumā par labākajiem spēlētājiem tika atzīti - Ivars Ovčinko (7 punkti), Lija Ignatjeva un Indris Ivanovs (6 punkti) un Lolita Buko (5 punkti). Viņi ieguva papildus balvas. Visiem spēles dalībniekiem bija paredzēts arī cienasts - pica. Liels paldies visiem!

Rita Kovalevska, Robežnieku pagasta Tautas bibliotēkas vadītāja

Foto no bibliotēkas arhīva













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru