trešdiena, 2015. gada 9. decembris

Emocionāli bagāts pasākums

Avots:
www.kraslavasvestis.lv



Robežniekos katru gadu notiek tradicionālais pasākums pensionāriem, bet ne tikai ar to vienu tiek pateikts paldies cilvēkiem, kuri savu mūžu atdevuši valsts izaugsmei, bērniem, mazbērniem, mazmazbērniem. Šajā pagastā pensionāriem paldies pasaka arī mazākos pasākumos, kāds notika novembrī un kuru organizēja vietējā bibliotekāre Rita Kovaļevska. Bet ar ideju par tā rīkošanu pie Ritas vērsās pagasta iedzīvotāja, piecu bērnu māmiņa Irina Buko.

Uz pasākumu ieradās 18 sirmgalvji, kuri bija patīkami pārsteigti par silto uzņemšanu un gādīgumu, kas izpaudās smaidā un interesantā programmā. Vispirms uz lielā ekrāna tika projicētas fotogrāfijas, kas atgādināja pensionāriem pašu jaunības gadus. Kas gan vēl var būt patīkamāks par atgriešanos jaunības dienās, kad pat saule šķita siltāka un spožāka, zāle - zaļāka, un debesis - zilākas! Turpinājumā pasākuma dalībniekus ar dziesmu priecēja Ināra Murāne, bet pēc viņas ar jautru izrādi par to, kā sapņo dzīvot Robežnieku pagasta pensionāri, ciemos ieradās amatierkolektīvs „Naši Babki”. Turpinājumā pensionāri noskatījās filmu „Pirmā maize”, piedalījās jautrības konkursos, kā arī paši izpildīja častuškas un citas dziesmas. Noslēgumā visi galvenie varoņi saņēma nelielus suvenīrus.

Jāatzīmē, ka par skaisti klātajiem galdiem pasākuma dalībniekiem parūpējās Irēna Kozinda, Inga Babiško un Tatjana Krūmiņa.

Juris Roga

Vairāk foto skatīt ŠEIT

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru