ceturtdiena, 2017. gada 16. novembris

Aicinām visus uz pasākumu "Eiropas bērns - laimīgs bērns dzimtenē!"

 
Pasākums - Veidosim kopīgu Eiropas nākotni - savā pilsētā, savā pašvaldībā, savā valstī lielā mērā tiks veltīts vispasaules bērnu dienai.
Krāslavā dzīvo dažādu tautību cilvēki, kas spēj gadsimtiem ilgi saglabāt saticīgās dzīves liecības un stāstus, mācot mūs veidot laimīgu nākotni Eiropā.
Pasākuma norises vietas - Krāslavas novada centrālā bibliotēka, Krāslavas novada PII "Pīlādzītis".
Pasākums tiks sadalīts trijos aktivitāšu ciklos:
  • 05.12.2017. plkst. 12.30 tikšanās ar grāmatām un rakstnieci Luīzi Pastori, kas radījusi īpašus stāstus pēc Latvijas mākslas vēsturē pazīstamu mākslas darbu motīviem. Stāsti aizrauj ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos. Bet kas var būt labāks, par kopā pavadīto lasīšanas brīdi?! (vieta - Krāslavas novada centrāla bibliotēka)
Mērķauditorija Krāslavas novada izglītības iestāžu sākumklašu skolēni, pedagogi un citi interesenti
  • 22.11.2017.plkst. 10.00 novada kultūrvēsturiskā mantojuma izstāde -"Senās fotogrāfijas un noderīgas lietas bērniem - krāslaviešu mantojums" Izstādē būs skatāmas fotogrāfijas un dažādas seno laiku lietas no Krāslavas novada ģimeņu pūralādēm (vieta - Krāslavas novada centrāla bibliotēka)
Mērķauditorija Krāslavas novada iedzīvotāji un viesi
  • 21.11.2017. plkst.10.00 radošas aktivitātes kopā ar Liniņu ģimenes māsu, jaunāko brāli un Robežnieku pagasta bibliotēkas vadītāju - latviešu tautai raksturīgās rotaļas ar dziedāšanu, dejas un meistarklase bērniem, vecākiem un pedagogiem (lielformāta krāsojamās lapas mazajiem un radošajiem),· izzinoša spēle "Uz Briseli pēc šokolādes", · tikšanās ar vietējiem bērnu apģērba dizaineriem, darinājumu prezentācija (senaroda pratējas - Robežnieku pagasta vecmāmuļas kā Eiropas nākotnes profesijas popularizētājas) -vieta Krāslavas PII "Pīlādzītis"
Mērķauditorija Krāslavas pirmsskolu (sagatavošanas vecuma) bērni, pedagogi, palīgi un vecāki, bibliotēkas apmeklētāji un darbinieki
Informācija ir skatāma:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru